Stros-Kan ponovo na sudu zbog silovanja

Izvor: S media, 23.Sep.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stros-Kan ponovo na sudu zbog silovanja

Bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda danas na opet sudu. Zakazano njegovo suočavanje sa književnicom koja ga je pre osam godina optužila za pokušaj silovanja.

Francusko tužilaštvo suočiće bivšeg šefa Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominika Stros-Kana i književnjicu Tristan Banon koja ga je optužila za pokušaj silovanja iz 2003. godine.

Ona tvrdi da ju je Stros-Kan zaključao u svom stanu u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Parizu i napastvovao. On je priznao da joj se udvarao, ali je negirao da je pribegao nasilju, prenela je agencija AFP.

Stros- Kan oslobođen svih optužbi!

Tužilaštvo povuklo optužnicu protiv Stros-Kana

Vraćen pasoš Stros-Kanu

Povodom ovog slučaja oboje su dali iskaze u policiji, a Banonova je ove nedelje u televizijskoj emisiji rekla da želi suočavanje sa navodnim silovateljem.

Kanovi advokati objavili su danas da je on na raspolaganju nadležnim službama.

Dominik Stros-Kan nedavno je bio prinuđen da napusti mesto predsednika MMF-a, posle optužbi za silovanje sobarice u jednom njujorškom hotelu.

On je priznao da je imao seks sa sobaricom, ali je rekao da nije reč o silovanju, jer je ona dobrovoljno na to pristala.

Seks skandali koštali su Kana ne samo funkcije prvog čoveka MMF-a, već i trke za predsednika Francuske na sledećim izborima gde je trebalo da se pojavi kao kandidat socijalista.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stros-Kan ponovo dokazuje da nije siledžija

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2011

PARIZ - Francusko tužilaštvo suočiće bivšeg šefa Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominika Stros-Kana i književnjicu Tristan Banon koja ga je optužila za pokušaj silovanja iz 2003. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.