Stigla prva ponuda za Bufona, dobijamo li Kalčo romantiku?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla prva ponuda za Bufona, dobijamo li "Kalčo" romantiku?

Italijan je raskrstio sa šampionima Francuske.

Điđi Bufon ne odustaje, veteran među stativima je završio svoju epizodu u Francuskoj, ali bivši golman Juventusa još uvek ne planira da okači rukavice o klin.

Posle Pariza se razmišlja o par opcija, naravno da bi za navijače sa "Čizme" bio doživljaj videti legendu svog fudbala ponovo na Apeninima. Pisalo se o Parmi gde je ponikao, Đenova koju simpatiše, stidljivo se pominje i Lacio prema kojem je Đanluiđi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uvek gajio posebno poštovanje.

Stigla je i prva zvanična ponuda i to od novog lica u Seriji A. Prema pisanju Republike za četrdesetjednogodišnjeg golmana je stigao predlog iz Breše, koji su ove sezone promovisani iz Serije B.

Videćemo ko će uspeti da dovede legendardnu jedinicu, takođe prema pisanju Skaj Sporta, Italijan ima opciju Kine ili Amerike u rezervi.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.