Stefan Dalma pijan tukao ženu

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Dalma pijan tukao ženu

Fudbaler Sošoa Stefan Dalma optužen je zbog napada na svoju suprugu, ali i na policajca, saopštio je portparol pariskog tužilaštva.

Kapiten ekipe Sošoa, koja se bori za opstanak u Prvoj ligi Francuske, uhapšen je u ponedeljak ujutru, pošto ga je policajac video kako na Jelisejskim poljima u Parizu udara svoju suprugu. Portparol tužilaštva rekao je da je Dalma, koji je bio pod dejstvom alkohola, potom udario i policajca koji je prišao da interveniše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je dodao i da fudbaleru, ako na sudu bude proglašen krivim, preti moguća zatvorska kazna.

Tridesetogodišnji fudbaler je platio kauciju, pa je pušten na slobodu, ali će morati da se pojavi pred sudom 27. maja.

Kako navode francuski mediji pored bivšeg fudbalera PSG priveden je i njegov brat i još dvojca prijatelja koji su bili sa nijm u trenutku incidenta.

Dalma je došao u Sošo 2007. godine, a ove sezone je postao i kapiten ekipe. U karijeri je još igrao za Inter, Totenhem, Lans, Olimpik iz Marselja, Pari Sen Žermen, Tuluz, Rasing Santander i Bordo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.