Stanija izbegla suđenje zbog posla u Parizu FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Jun.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija izbegla suđenje zbog posla u Parizu FOTO

Juče je bilo drugo ročiste za suđenje u krivičnom postupku protiv soraje.  Iako su tabloidni mediji preneli netačne informacije, Stanija je preko svog branioca obavestila sud da je trenutno u Pariznu na poslovnom putu.

Dobrojevićeva se nije pojavila na sudu zbog poslovnih obaveza zbog kojih se nalazi van zemlje odnosno Parizu. Kako saznajemo, Stanija će njeno odsustvo sa suđenja da pravda avio kartama i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << poslovnim ugovorima. Prema rečima iz advokatske kancelarije koja trenutno zastupa Dobrojevićevu anavodi se da je Stanija promenila advokata te da je sada zastupa advokatica Sonja Savin.

 "U Parizu sam, što se suđenja tiče, sve što vas interesuje pitajte mog advokata. Ovih dana radim na više projekata, nakon snimanja spota usledilo je još jedno iznenađenje, radim i ujedno se super zabavljam! Šaljem vam poljupce sa Ajfela!", izjavila  je Stanija kada smo je pozvali da nam kaže nešto više o novom ročištu.

Podsećanja radi Stanija je u prošlom ročište saslušana do kraja a pošto je suđenje prekinuto zbog nemilog incidenta, Soraja je imala priliku da bude saslušana.

 Sledeće ročite zakazano je za septembar medjutim kako Naše saznaju i to suđenje biće odgođeno jer će Stanija tada biti u Americi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.