SsangYong Tivoli predstavljen u Južnoj Koreji sa novim 1.6 motorom

Izvor: Moto.rs, 16.Jan.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SsangYong Tivoli predstavljen u Južnoj Koreji sa novim 1.6 motorom

Nakon tizera i fotografija koje su potpuno otkrivale izgled vozila, kompanija Ssangyong je zvaničnim putem na domaćem južnokorejskom tržištu prikazala svoj Tivoli kompaktni SUV model.

Ova kompanija koja je u vlasništvu kompanije Maihndra je razvila potpuno novi proizvod koji je baziran na novoj X100 platformi kompanije.

Na dizajn ovog modela su u značajnoj meri uticali XIV Air i XIV Adventure koncepti sa sajma u >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Parizu prošle godine i karakterišu ga agresivni branici, crni plastični blatobrani točkova i LED svetla za dnevnu vožnju integrisana u glavna svetla.

Enterijer vozila je opremljen sa sedam vazdušnih jastuka. Tivoli model pokreće novirazvijeni 1.6L e-XGi 160 benzinski motor koji generiše 126ks snage i 157Nm obrtnog momenta.

On je uparen bilo sa automatskom transmisijom ili manuelnim menjačem. Prosečna potrošnja ovog modela je 8.1 odnosno 8.3l/100km.

foto © SsangYong

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.