Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2020, 07:42

Srpski studenti dočekali Vučića u Parizu sa porukom: Ti si kovid Srbije (FOTO)

Studenti i doktoranti iz Srbije koji studiraju u Parizu dočekali su sa porukom „Ti si kovid Srbije“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji boravi u poseti Francuskoj.
Grupa studenata i doktoranata, kako je objavila urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović na Tviteru, okuplili su se ispred rezidencije ambasadora Srbije u Francuskoj.
Nosili su transparente i na francuskom i na srpskom na kojima piše “Ti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << si kovid”, “Pendrek demokratija”, “Mama i tata, ovo je za vas”, “Za ćaleta”, “Ako ste mislili da je Srbija smo vaša, malo ste se zaj…lli, malo je i naša”, prenosi Nova.rs.
Srpski studenti i doktoranti sačekali Vučića ispred rezidencije ambasadora u Parizu.
Transparent: Ti si kovid Srbije. pic.twitter.com/WdBjtu6cKy
— Biljana Stepanovic (@BiljkaSt) July 9, 2020

Savetnica predsednika za medije, Suzana Vasiljević, odgovorila je na Tviteru “dočekali ga, možda, ali malo sutra”.
Vučić boravi u Parizu, gde se susreo na radnoj večeri sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Ovako govori potomak srpskoga seljaka, svaka njegova reč pogađa pravo u metu (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Srpski studenti dočekali Vučića u Parizu transparentom "Ti si kovid Srbije"

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2020

Grupa srpskih studenata i doktoranata, koji se školuju u Parizu, povodom dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića, okupila se ispred rezidencije srpskog ambasadora noseći transparente na kojima je, između ostalog, pisalo "Ti si kovid Srbije...To je objavila urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.