Srpski Ajntraht vratio golmana PSŽ-a

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpski" Ajntraht vratio golmana PSŽ-a

Naši internacionalci u Frankfurdu dočekali značajno pojačanje.

Osmesi u Ajntrahtu na početku sezone, bez obzira na neprijatnih 0:5 u utakmici za tamošnji Superkup.

Bundesligaš iz Frankfurta, za koji igraju srpski reprezentativci Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović, doveo je u petak golmana Pari Sen Žermena Kevina Trapa.

Nemački čuvar mreže (28) vratio se u klub za koji je igrao od 2012. do 2015. i pristao na pozajmicu do kraja sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

"Dok sam bio u Parizu redovno sam se sećao sjajnih vremena u Frankfurtu. Želeo bih da to ponovo doživim, naravno. Važno je da se vraćam u sredinu u kojoj se osećam dobro i u kojoj mogu da igram. Radujem se tome što ću provesti još godinu u Ajntrahtu", rekao je novi golman ekipe Adolfa Hitera.

Trap je prešao u PSŽ 2015. za 10 miliona evra i na "Parku prinčeva" je iz sezone u sezonu igrao sve manje (46, pa 31, pa 14 utakmica), sve do ovog leta kada je u Pariz stigao legendarni Đanluiđi Bufon. "Điđijevim" dolaskom postalo je sasvim jasno da za Nemca neće biti mesta pred stativama, pa je prihvatio poziv kluba u kojem se i afirmisao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Portugalski Rio Ave doveo pojačanje iz "kraljevskog" kluba! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018

Veliki dan za klub sa severa Portugalije...Kako je i zvanično potvrđeno, ekipa iz portugalske Primeri angažovala je levog beka iz madridskog Reala Fabija Koentraa...Ovaj 30-godišnji fudbaler je na "Bernabeu" stigao 2011. godine, u početku je igrao vrlo često, ali je sa godinama izgubio mesto u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.