Izvor: Blic, 09.Apr.2024, 08:14

Srbija pred najvećom nabavkom vojnog naoružanja u istoriji! U "Jutru na Blicu" istražujemo: Šta su u Parizu dogovorili Makron i Vučić ?(UŽIVO,VIDEO)

Nabavka francuskih borbenih aviona "rafal", jedna je od glavnih tema tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Parizu. Stručnjaci ocenjuju da bi to bila jedna od najvećih nabavki u finansijskom pogledu za srpske oružane snage u istoriji. Zbog čega? U kakvom je stanju naše ratno vazduhoplovstvo i šta Srbija konkretno dobija saradnjom sa Francuskom u oblasti namenske industrije? Kakvi su dalji potencijali saradnje dve zemlje? Gosti "Jutra na Blic" su vojni analitičar Vlade Radulović i Ivan Miletić, politički analitičar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Starović: Nabavka eksadrile 'Rafala' finansijski najzahtevnija akvizicija u modernoj istoriji VS

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Apr.2024

Državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović izjavio je danas da pažnju domaće javnosti, povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj, najviše privlači potencijalno finansijski najobimnija, najzahtevnija, akvizicija u modernoj istoriji Vojske Srbije (VS), nabavka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.