Srbi iz Francuske uručili novčanu pomoć deci sa KiM

Izvor: RTS, 05.Avg.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi iz Francuske uručili novčanu pomoć deci sa KiM

Grupa Srba iz Pariza uručila je novčanu pomoć za 102 dece i šest studenata sa Kosova i Metohije.
Grupa od 16 Srba, uglavnom članova kulturno-umetničkog društva "Izvor", studentima su uručili pomoć od po 200 evra, a deci iz Osojana i okolnih sela - Tučepa, Šaljinovice, Žača, Suvog Lukavca, Srbobrana, Opraška i Rudica - po 50 evra pomoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi Kossev.

Ta grupa Srba iz Francuske već osmu godinu zaredom dolazi na Kosovo i donosi pomoć za decu i mlade.
Oni su bili gosti manastira Visoki Dečani, a priču i fotografije o njima na svojoj Fejsbuk stranici objavilo je bratstvo manastira.
"Zahvaljujemo se na ljubavi koju pokazuju našem narodu", poručilo je bratstvo manastira Visoki Dečani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbi iz Francuske uručili novčanu pomoć deci sa KiM

Izvor: B92, 05.Avg.2017

Gračanica -- Grupa Srba iz Pariza uručila je novčanu pomoć za 102 deteta i šest studenata sa Kosova i Metohije...Grupa od 16 Srba, uglavnom članova kulturno-umetničkog društva "Izvor", studentima su uručili pomoć od po 200, a deci iz Osojana i okolnih sela - Tučepa, Šaljinovice, Žača, Suvog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.