Spajić oborio Kavanija, PSŽ oborio Tuluz (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spajić oborio Kavanija, PSŽ oborio Tuluz (VIDEO)

Odoleli su Monaku i Marselju, ali su poklekli pred Pari Sen Žermenom. Igrači Tuluza sa Urošem Spajićem na mestu centralnog beka (Pavle Ninkov je meč presedeo na klupi) morali su da se pomire sa porazom na Parku prinčeva – 2:0 (1:0) u osmom kolu Lige 1. Pobeda koja je pariske Svece podigla na prvo mesto Lige 1, barem dok Monako ne odigra nedeljni...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Liga 1: "Sveci" sigurni, Spajić skrivio penal, Parker i Batum u carstvu fudbala

Izvor: Sportal.rs, 28.Sep.2013

Aktuelni šampion Francuske nije dozvolio iznenađenje u 8. kolu Lige 1. Na "Parku prinčeva" Pari Sen Žermen je sa 2:0 savladao Tuluz i preuzeo lidersku poziciju od Monaka na tabeli francuskog prvenstva, barem do nedelje.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.