Šok - Parižane iznervirala alavost, odustali od dogovora?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok - Parižane iznervirala alavost, odustali od dogovora?!

Sve je izgledalo kao gotovo, ali menadžeri su, priča se, bili nemogući u svojim zahtevima!

Izgleda da nema ništa od dolaska Aleksisa Sančeza u Pari Sen Žermen.

Tačnije, on jeste bio u Parizu, pregovarao, ali su u klubu bili zapanjeni alavošću njegovih menadžera i uslovima koje je tražio.

Naime, Čileanac više nije prioriteta za PSŽ koji je blizu angažovanja Nejmara i u ovom trenutku apsolutno sve drugo nije bitno.

Takođe, PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je naišao na zid, Venger poručuje da će morati da plate 60 miliona evra za igrača kome ističe ugovor narednog leta, pa je sada jasno, zbog čega PSŽ gleda na drugu stranu.

Njima zaista nije toliko potreban Sančez, imaju Drekslera, Emeri takođe insistirao da ostanu i Moura i Pastore, kao da je Sančez bio samo dimna zavesa.

"Parizijen" koji je dobro upućen u poslove kluba kaže da posao nije propao, ali samo ako Arsenal, ali i Sančez smanje svoje apetite, inače će se Parižani jednostavno povući iz pregovora...

Na drugoj strani, oni su praktično završili posao sa Nejmarom, tačnije njegovim ocem i u ovom trenutku čekaju realizaciju.

Iako Barselona pokušava da ubedi Brazilca, izgleda da od toga nema ništa i da je on prelomio, tačnije da će poslušati Nejmara Seniora i posle plaćene klauzule od 222 miliona se preseliti u Pariz.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Verujete Vengeru da će Sančez ostati? Razmislite ponovo!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 14:21

Ovo nije nova situacija, i uvek je isto. Pogledajte ovaj niz, uporedite Vengerove izjave i biće jasno, Aleksis neće ostati u Arsenalu!..Arsen Venger je komentarisao situaciju oko Nejmara i poručio PSŽ da kupe Brazilca jer Aleksisa Sančeza neće dobiti ni po koju cenu..."On ostaje u Arsenalu", potvrdio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.