Skijanje ispred Ajfelove kule

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skijanje ispred Ajfelove kule

Nekadašnja olimpijska šampionka u slalomu, francuskinja Karol Montije, održala je zajedno sa još 300 instruktora francuske skijaške škole simbolično zagrevanje, tokom performansa u Parizu.

Povod za ovaj događaj je promocija kandidature grada Ansija, smeštenog u francuskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Alpima, za organizaciju Zimskih Olimpijskih igara 2018. godine.Nekadašnja olimpijska šampionka u slalomu, francuskinja Karol Montije, održala je, zajedno sa još 300 instruktora Francuske skijaške škole, simbolično zagrevanje, tokom malog kursa skijanja u Parizu.

Povod za ovaj događaj je promocija kandidature grada Ansija, smeštenog u francuskim Alpima, za organizaciju Zimskih Olimpijskih igara, 2018. godine. Prisustvovalo mu je nekoliko stotina posmatrača, a na kraju kursa nekadašnja šampionka se zajedno sa instruktorima pojavila na konferenciji za štampu na kojoj je objašnjavala prednosti zagrevanja pred trku.

Ona je generalno ukazala na to da priprema pozitivno utiče na organizam pred svaku sportsku aktivnost tako što sprečava grčeve mišića i spazam, a takođe poboljšava brzinu i snagu refleksa.



Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.