Sitroen C3 Pikaso - salonski udoban

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sitroen C3 Pikaso - salonski udoban

PARIZ/REN - Sitroen je predstavio C3 Pikaso 1.6 VTi 120, model koji je zapravo zamena za već šest godina star Ksara Pikaso MPV, čija proizvodnja prestaje sredinom 2009. godine.

Izgled ovog automobila možda nije u potpunosti originalan i autentičan, jer više podseća na Kiu Soul ili Nisan Kjub, svojom visinom i četvrtastim oblikom, dok prednja svetla i maska podsećaju na Sitroen C4 Pikaso, javlja Mondo.

Zato se Sitroen C3 može pohvaliti komoditetom unutrašnjosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju nemaju ni neki saloni, tako da vozač i putnici neće morati da se stiskaju i skupljaju kako bi seli.

Treba napomenuti i veliki gepek zapremine 500 litara, a sa spuštenim sedištima kapacitet prtljažnika može se povećati na čak 1.500 litara.

Očigledno je da je ovaj automobil pravljen kako bi zadovoljio komoditet pri vožnji, a treba istaći i da je njegov motor izuzetno tih, kao i sama vožnja, pa je sveukupni utisak više nego prijatan.

Kada smo već kod motora, C3 Pikaso pokreće 1,6 litarski benzinac ukupne snage 118 konja, a tu je i petobrzinski menjač.

Na kraju, Sitroen C3 Pikaso je svakako namenjen onima koji uživaju u prijatnoj i opuštenoj, a ne brzoj vožnji i kao takav će sigurno naći svoje mesto na tržištu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.