Šestoro mrtvih u rušenju zgrade u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro mrtvih u rušenju zgrade u Parizu

Najmanje šestoro ljudi, od kojih dvoje mlađih od 18 godina, poginulo je kada se u predgrađu Pariza nakon eksplozije srušila jedna četverospratna zgrada, saopštila je lokalna služba za vanredne situacije.

Među ruševinama zgrade u mestu Roni-su-Boa na severoistoku Pariza su prvo pronađena tela dve žene, jednog desetogodišnjeg deteta, kao i dečaka starog između 14 i 18 godina, prenela je agencija AFP. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Kasnije su vatrogasci tokom pretrage zgarišta pronašli tela još dve žrtve, dok se dvoje ljudi i dalje vode kao nestali, rekao je gradonačelnik Roni-su-Boa Klod Kapijon.

Vatrogasna služba je objavila da je u nesreći takođe povređeno 11 ljudi, od kojih četvoro teško.

Meštani navode da je eksplozija, koja se dogodila juče oko sedam časova ujutro, bila tako jaka da su se zatresle zgrade u prečniku od 100 metara.

Najverovatniji uzrok eksplozije je curenje plina, izjavio je francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev, koji je posetio mesto nesreće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.