Izvor: B92, 30.Jun.2009, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Šest osoba stradalo u požaru

Pariz -- Šest osoba, među kojima i jedno dete, poginulo je danas u požaru u hotelu za siromašne u zapadnom predgrađu Pariza, saopštile su lokalne vlasti.

Uhapšen je jedan muškarac osumnjičen da je izazvao požar. U požaru u mestu Asnier-sur-Sen dve osobe teško su povređene, a 21 osobi je pozlilo zbog dima. Kako je saopšteno, od šest žrtava, tri se umrle nakon što su skočile kroz prozor.

Požar je izbio na prvom spratu i brzo se proširio kroz prostor za lift i zahvatio celu zgradu dok su stanovnici spavali, rekli su vatrogasci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro mrtvih u požaru u Francuskoj

Izvor: S media, 30.Jun.2009

Šest osoba, medju kojima i jedno dete, poginuli u požaru u hotelu za siromašne u zapadnom predgradju Pariza, saopštile lokalne vlasti. ..Uhapšen je jedan muškarac osumnjičen da je izazvao požar...U požaru u mestu Asnier-sur-Sen dve osobe teško su povredjene, a 21 osobi je pozlilo zbog dima...Kako...

Nastavak na S media...

Šest žrtava požara u Parizu

Izvor: RTS, 30.Jun.2009

Šest osoba poginulo, a dve teško povređene u požaru u pariskom predgrađu Asnier-sur-Sen. Pod sumnjom da ga je izavao uhapšen jedan muškarac...Šest osoba, među kojima i jedno dete, poginuli su danas u požaru u hotelu za siromašne u zapadnom predgrađu Pariza, saopštile su lokalne vlasti...Uhapšen...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.