Izvor: Luftika.rs, 15.Mar.2024, 16:05

Serijski ubica se pojavio na kvizu na državnoj TV, dok je policija tragala za njim (VIDEO)

Fransoa Verov, bivši policajac koji se pretvorio u serijskog ubicu, šokirao je celokupnu naciju kada se pojavio na francuskom kviz šouu “Tout le monde veut pendre sa place” 2019. godine.
Malo je ko znao da je Verov bio begunac, izbegavajući hapšenje više od 30 godina dok je bio tražen zbog 31 silovanja i ubistava u Parizu tokom 1980-ih. Uprkos ozbiljnosti njegovih zločina, uspeo je da živi navodno normalnim životom u La Grande-Motte na jugu Francuske, sa ženom i decom, čak je postao i lokalni savetnik.
Zlokobna prošlost otkrivena Verovova zlokobna prošlost je izašla na videlo tek nakon njegovog samoubistva 2021, kada je priznao sve svoje zločine, uključujući silovanje i ubistvo 11-godišnje Sisil Bloh...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.