Seksi ples En Hatavej osvojio internet: Kamere sve zabeležile VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2023, 16:11

Seksi ples En Hatavej osvojio internet: Kamere sve zabeležile VIDEO

Snimak glumice En Hatavej dok đuska uz hit "Lady Marmelade" na afterpartiju sa Nedelji mode u Parizu osvojio je društvene mreže, a glumica je pored plesnih pokreta privlačila pažnju mladolikim izgledom.

Obožavatelji En Hatavej oduševljeni su njenim plesnim pokretima nakon što je uhvaćena kako uživa na podijumu tokom afterpartija brenda Valentino tokom Nedelje mode u Parizu.

Hatavej je prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oduševila modnom kombinacijom koju je nosila za modnu reviju Valentino. Za tu priliku, Hatavej je odabrala haljinu s leopard printom i perlama uz odgovarajuće helanke. Dopunila je izgled odgovarajućim štiklama s leopard printom.

Nakon modne revije, kojoj je Hatavej prisustvovala zajedno sa svojim suprugom Adamom Šulmanom, glumica se pojavila na afterpartiju modne kuće, gde je snimljena kako pleše s gostima na plesnom podiju.

U videu koji je prvenstveno objavljen na TikToku Hathaway, koja je još uvek nosila svoju odeću sa leopard printom, mogla se videti kako pleše i peva uz pesmu "Lady Marmalade".

Video, koji je od tada pogledan više od 16 miliona puta, naišao je na stotine komentara obožavatelja koji hvale Hatavej i njene pokrete.

Drugi su iskoristili priliku da pohvale njen izgled na reviji, a neki su primetili i koliko ova 40-godišnjakinja mladoliko izgleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Anne Hathaway snimljena u klubu

Izvor: Domino Magazin, 31.Jan.2023, 09:36

Anne Hathaway snimljena je u klubu kako pleše. I to poprilično provokativno. Glumica je bila na Nedelji mode u Parizu i zabavila se uz hit “Lady Marmelade”. Fanovi su oduševljeni njenim plesnim pokretima, ali i kombinacijom koju je nosila za modnu reviju Valentino. U videu koji je objavljen na...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.