Sastanak Vučića i Makrona posle večere

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Vučića i Makrona posle večere

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Parizu sa Emanuelom Makronom posle večere koju je francuski predsednik priredio za šefove država, vlada i predstavnike međunarodnih organizacija. To je bio prvi bilateralni sastanak Makrona s nekim od šefova država, koji će prisustvovati otvaranju Drugog pariskog foruma o miru.
"Uz armanjak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz 1914. godine završavamo veoma dobar jednosatni razgovor sa francuskim predsednikom i velikim prijateljem Srbije Makronom", napisao je Vučić na Instagram profilu "Budućnost Srbije".  

Sastanak Vučića i Makrona bio je prvi posle svečane večere francuskog predsednika za učesnike sutrašnje konferencije "Pariski forum". 
Predsednik Vučić prethodno je Makronu zahvalio na dobrodošlici.  
"Dragi prijatelju Makron hvala na srdačnoj dobrodošlici", napisao je predsednik Vučić na Instagramu.
Makron je domaćin Drugog pariskog foruma o miru. 

Od francuskog predsednika, kako je ranije rekao predsednik Srbije, očekuje podršku za "mali šengen" i odgovor na pitanje o budućnosti regiona u Evropskoj uniji.
Na kraju posete Parizu, Vučić će se obratiti učesnicima 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na večeri s Makronom i učesnicima Pariskog foruma o miru

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje trodnevnu posetu Francuskoj...Vučić u Parizu prisustvuje večeri koju francuski predsednik i domaćin Drugog Pariskog foruma o miru Emanuel Makron priređuje za učesnike te konferencije, a u utorak ga sa Makronom očekuje razgovor, možda nikada važniji,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić na večeri s Makronom i učesnicima Pariskog foruma; Bilateralni susret dvojice lidera

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019, 01:12

Predsednik Vučić boravi u trodnevnoj poseti Parizu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Parizu prisustvuje večeri koju je predsednik Francuske Emanuel Makron priredio za šefove država, vlada i predstavnike međunarodnih organizacija, objavljeno je na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".Uz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.