Izvor: Danas, 13.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarkozi primio novo preteće pismo

Francuski predsednik Nikola Sarkozi primio je novo preteće pismo, saopšteno je juče iz pravosudnih izvora u Parizu. Sarkozi je u Jelisejskoj palati primio novo preteće pismo, a za razliku od prethodnog, u pismu nije bilo metka. Kako se navodi iz istih izvora, preteće pismo primio je i novinar francuske televizije Žan-Pjer Perno.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nove pretnje Sarkoziju

Izvor: B92, 13.Mar.2009

Pariz -- Predsednik Francuske Nikola Sarkozi i novinar Žan Pjer Perno dobili su ponovo anonimna pisma sa smrtnim pretnjama, saopštili su policijski izvori... Na adresu Jelisejske palate, predsedničke rezidencije, juče je stiglo pismo sa smrtnim pretnjama, ovaj put bez metka. "Vi širite strah, sada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.