Sanja Marinković izbegla tragediju u Parizu: Bila sam pored stadiona sa sinom u trenutku napada!

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Marinković izbegla tragediju u Parizu: Bila sam pored stadiona sa sinom u trenutku napada!

Voditeljka Sanja Marinković trenutno boravi u Parizu, gde je pre dva dana izbegla teroristički napad koji se dogodio u francuskoj prestonici.

Sanja je zajedno sa svojim sinom u trenuitku napada prolazila pored stadiona na kome se odigravala prijateljska utakmica između Francuske i Nemačke, ali mesto na kome je došlo do terorističkog napada. Srećom, voditeljka i njen sin izbegli su sve tragične događaje koji su se u tom momentu dogodili:  "U trenutku kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se dogodila eksplozija pored stadiona, bila sam baš tu jer sam bila na putu do hotela, ali nikome nije bilo jasno šta se dešava. Kasnije na televiziji videla sam da je nastao haos i nisam mogla da verujem da se to dešava samo nekoliko ulica od mene. Zatim su stizale poruke od prijatelja iz celog sveta da li sam dobro. Strahinja je sve vreme spavao, a ja sam čekala da vidim šta će se dogoditi", izjavila je voditeljka za Alo.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.