Sajt za praćenje grafita

Izvor: Domino Magazin, 21.Jun.2011, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajt za praćenje grafita

Pariz je bez premca jedna od vodećih svetskih turističkih atrakcija, ali pored uobičajenih lokacija, sajt “Paris street art” nudi vam mogućnost da pratite grafiti umetnike

Sajt paris-streetart.com nudi vam mogućnost da pronađete adrese na kojima se nalaze radovi nekih od najpoznatijih “street art” umetnika, kao što je npr. “Space Invader”. Na početnoj stranici imate i mapu "Grada svetlosti" sa označenim lokacijama na kojima se nalaze dela.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << sajtu možete da u galeriji vidite radove, od kojih su neki možda nestali i na taj način se upoznate bolje sa ovom formom umetnosti, ali i da upoznate drugu stranu Pariza koju sigurno nećete naći u standardnim brošurama.

A pre svega toga možete da bacite pogled i na naše fotografije sa najboljim grafitima iz Pariza.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.