Sahrana ubijenih Jevreja u Parizu - u Izraelu

Izvor: Mondo, 11.Jan.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana ubijenih Jevreja u Parizu - u Izraelu

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu je najavio da će francuski Jevreji ubijeni u talačkoj krizi u košer supermarketu u Parizu biti sahranjeni u Izraelu.

Foto: AP Photo/Michel Euler

U saopštenju izdatom u Parizu Netanijahu je danas naveo da je "odgovorio na zahtev porodica ubijenih u terorističkom napadu" i dao instrukcije "svim relevantnim vladinim telima" da pomognu da se tela prebace u Izrael.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
On je najavio da se sahrana očekuje u utorak.

Četvorica Jevreja su ubijena u košer supermarketu.

Oni su među 17 ljudi ubijenih u talasu terorističkih napada koji su za tri dana izveli militanti navodno povezani sa Islamskom državom i Al-Kaidom.

Netanijahu je prisustvovao sa drugim svetskim liderima na velikom maršu u Parizu u znak počasti žrtvama, prenosi Asošijeted pres.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijene u FR sahranićemo u Izraelu

Izvor: B92, 11.Jan.2015

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu je najavio da će francuski Jevreji ubijeni u talačkoj krizi u košer supermarketu u Parizu biti sahranjeni u Izraelu...U saopštenju izdatom u Parizu, Netanijahu je danas naveo da je "odgovorio na zahtev porodica ubijenih u terorističkom napadu" i dao instrukcije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.