Saga se bliži kraju, El Fideo stigao u Dohu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga se bliži kraju, 'El Fideo' stigao u Dohu! (foto)

Dobro obavešteni izvori prenose da će Anhel Di Marija obaviti lekarske preglede u katarskoj prestonici nakon čega će uslediti potpisivanje ugovora sa pariskim 'Svecima'.

Pisali smo danas da se posao provodi kraju, dodatak toj priči je svedočanstvo dobro obaveštenog francuskog sportskog novinara Antoana.

On je na svom tviter profilu maločas postavio fotografije kao dokaz da transfer Di Marije na korak od realizacije.

Angel Di Maria💙

A photo posted by 👻 (@a.bk) on Aug 2, 2015 at 12:48pm PDT
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan - Biljanina ljubav za sva vremena! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 17:48

U susret revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue, portparolka Partizana i poznata tv-voditeljka Biljana Obradović podsetila je na vreme dok je bila samo navijač crno-belih...Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku iz vremena kada je imala samo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.