SVI BRUJE O NJENOJ SVADBI A ONA ZAPALILA IZ SRBIJE Evo gde se Jelisaveta odmara pred vencanje sa Teodosicem

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI BRUJE O NJENOJ SVADBI A ONA ZAPALILA IZ SRBIJE Evo gde se Jelisaveta odmara pred vencanje sa Teodosicem

Jelisaveta Orašanin obožava putovanja, a svaki slobodan trenutak koristi da poseti neki novi grad. Ovaj put je iskoristila priliku da pre svadbe otputuje u grad ljubavi - Pariz.

Iako se bliži dan kada će svom partneru, košarkašu Milošu Teodosiću izgovoriti sudbonosno "da", poznati par pripreme oko svadbe prepustio profesionalcima.

Jelisaveta se fotkama iz >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Pariza pohvalila na svom Instagramu. Ona i njend dečko Miloš Teodosić čuvaju intimu daleko od očiju javnosti, a tome su ostali dosledni i sad, pa tako da nije poznato da li je glumica u gradu svetlosti sa svojim verenikom, ili nekim drugim.

FOTO: DADO ĐILAS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.