SVET U ŽALOSTI: Preminuo legendarni Šanelov dizajner!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET U ŽALOSTI: Preminuo legendarni "Šanelov" dizajner!

Nakon višenedeljne bolesti.

Kako prenosi francuski magazin "Closer", Karl Lagerfeld, najpoznatiji modni dizajner na svetu, preminuo je u 85. godini života.

Legendarni dizajner, koji je bio i direktor "Šanela", preminuo je nakon višenedeljne bolesti.

Karl je propustio poslednje dve "Šanelove" modne revije u Parizu, 22. januara, ali je kompanija samo rekla da se on ne oseća dobro. To je bio prvi put da je propustio naklon na kraju "Šanelove" revije.

Još uvek nije potvrđeno tačno od čega je preminuo.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA ZA SVET MODE: Preminuo Karl Lagerfeld!

Izvor: Story, 19.Feb.2019

Čuveni nemački modni kreator Karl Lagerfeld preminuo je danas u 86. godini. To je objavio francuski list „Pari mač“, prenosi Rojters. Mediji prenose da je kreativni direktor modne kuće Chanel umro posle kraće bolesti. Miror prenosi da je Lagerfeld propustio dve modne revije u Parizu, ali da...

Nastavak na Story...

Umro dizajner Karl Lagerfild

Izvor: Press, 19.Feb.2019

Karl Lagerfild, nemački modni dizajner preminuo je danas u 85. godini života, javlja "Dojče vele" pozivajući se na francuske medije. . Foto:Blic. Foto: ian langsdon_paris / EPA;. Bi-Bi-Si piše da se kreativni direktor...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.