SVET LUDI ZA NJOM: Karleuša uhvaćena u zagrljaju bivšeg stiliste Lejdi Gage, diva izdominirala na nedelji mode u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 03:51

SVET LUDI ZA NJOM: Karleuša uhvaćena u zagrljaju bivšeg stiliste Lejdi Gage, diva izdominirala na nedelji mode u Parizu

Ponos Srbije!

Regionalni superstar Jelena Karleuša sinoć je uz mnoge svetske zvezde šetala pistom na najiščekivanijoj reviji, Pariske nedelje mode.

Srpska zvezda je dobila pre nekoliko meseci specijalni poziv od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, koji je poslednjih godina postao neizostavan deo garderobe ikona stila poput poput Rijane, Kanje Vesta, Sema Smita, a koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili zaduženi i za kostime pop kraljice Madone na njenoj poslednjoj turneji.

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Ipak, ono što je privuklo veliku pažnju svakako je zagrljaj naše dive i Nikole Formicetija, bivšeg stiliste Lejdi Gage i aktuelnog modnog direktora Dizela i urednika japanskog "Vogu".

Dok su se pozdravljali Formiceti je uzvikivao "O moj Bože" i sa ushićenjem grlio našu modnu i pevačku ikonu.

@karlinbich & @formichetti windowsen Backstage pic.twitter.com/MxUZpiO1Sd

— ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic) March 1, 2024

Srbija Danas/Twitter/zoranbirtasevic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.