SVE MANJE SRBA U PARIZU: Ristić IZGUBILA DOBIJEN MEČ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 15:07

SVE MANJE SRBA U PARIZU: Ristić IZGUBILA DOBIJEN MEČ!

Nije imala sreće...

Srpska teniserka Mia Ristić završila je takmičenje u prvom kolu juniorskog Rolan Garosa. Ona je posle skoro dva i po sata tenisa izgubila od domaće predstavnike Dženi Lim sa 2:6, 7:6 (1), 6:2.

Ristićeva (17), koja dolazi iz Bora, bila je blizu trijumfa, u 10. gemu drugog seta imala je i dve meč lopte, ali nije ih iskoristila.

U istom periodu je vodila sa 5:2, Lim je vratila brejka, u spomenutom 10. gemu se provukla, a onda kroz taj-brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << furiozno prošla.

Mia je dobro započela odlučujući set, brejkom, ali je onda stala, pretrpela tri brejka u nizu i ispala sa Rolan Garosa.

Podsetimo, ranije danas sa turnira je ispala Darja Suvirdjonkova, koja je poražena od Ele Mekdonald ubedljivo sa 6:1, 6:3.

U muškoj konkurenciji, Branko Đurić će kasnije igrati protiv Lorenca Skijaasija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.