ŠTA URADI, CRNI MIOMIRE? Kecmanović izgubio NEMOGUĆE u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 16:44

ŠTA URADI, CRNI MIOMIRE? Kecmanović izgubio NEMOGUĆE u Parizu

Težak poraz.

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Italijana Andree Vavasorija 3:2 (5:7, 2:6, 7:6 (8), 7:6 (3), 7:6 (9)) u prvom kolu Rolan Garosa.

U prvom setu nije bilo brejkova, sve do same završnice kada je Kecmanović iskoristio treću brejk priliku i to u 11. gemu, da bi potom i dobro odservirao što mu je doneo prvi set.

Drugi set je apsolutno pripao srpskom igraču, rani brejk, kontrola meč u nastavku, potom i još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejk koji je doneo Miomiru vođstvo od 2:0 i tada je izgledalo da će doći od rutinske pobede. Ipak, nije bilo tako...

U trećem setu su igrači razmenili po dva brejka i sve je rešeno u 13. gemu seta.

Kecmanović je imao vođstvo od 6:4, odnosno dve vezane meč lopte, ali ih nije iskoristio, potom i još dve šanse za našeg igrača su otišle u nepovrat, da bi Vavasori iskoristio prvu set loptu.

Nastavak je bio takođe dramatičan. Kao i prethodni deo igre i četrvti set je obilovao brejkovima i rešen je u taj-brejku. Ovoga puta je Italijan bio dominantan i odveo meč u peti odlučujući set.

Miša je bolje krenuo napravio brejk, čuvao ga i stekao vođstvo od 5:4, ali ponovo pad u zao čas i još jednom se igrao taj-brejk.

Nažalost, epilog se mogao i naslutiti, Vavasori je iskoristio drugu meč loptu i Kecmanović je eliminisan sa Rolan Garosa.

U narednoj rundi će Italijan na megdan Argentincu Olivijeri.

Pogledajte kako izgleda Pamela Rajf, fitnes instruktorka koja radi za FK Paderborn
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.