SRBI USRED POKOLJA U PARIZU Piksi: Ćerka mi je bila na meti terorista!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI USRED POKOLJA U PARIZU Piksi: Ćerka mi je bila na meti terorista!

Andrea, mezimica Dragana Stojkovića, nalazila se u neposrednoj blizini jedne od strašnih eksplozija u Parizu.

BEOGRAD - Porodica Dragana Stojkovića Piksija živi u Parizu, a legendarni as, koji radi kao trener u kineskom Guangdžouu, bio je šokiran i veoma uplašen kad je čuo da mu je ćerka bila u neposrednoj blizini jedne od eksplozija u kojima su nastradali brojni stanovnici i gosti francuske prestonice.

Bombaš-samoubica napao Anu Ivanović

Noć >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz pakla za Pariz i ljude koji su se zatekli u prestonici Francuske pamtiće i Ana Ivanović. Srpska teniserka došla je u Grad svetlosti kako bi bodrila Bastijana Švajnštajgera, koji je igrao na prijateljskom meču Francuska - Nemačka, a nije ni slutila da će joj to ugroziti život.

Predveče se Ivanovićeva uputila na Stadion Francuske (Stad de Frans), gde je imala mesto u VIP loži. Jedan od terorista imao je ulaznicu za utakmicu i pokušao je da uđe na stadion i aktivira eksploziv koji je nosio u prsluku!

Radnik obezbeđenja, kojem je poznato samo ime - Zuheir, rekao je da je prilikom pretresa jedne osobe na ulazu ustanovio da nosi eksploziv. To se dogodilo tokom meča, negde oko 15. minuta igre.

Kad je video da ne može da uđe unutra, terorista je aktivirao eksploziv u tunelu, a nešto kasnije je to uradio još jedan čovek izvan stadiona. Ana je ostala na stadionu do ranih jutarnjih časova, zajedno s fudbalerima obe reprezentacije i ostalim uvaženim gostima.

Pre tragedije u Parizu, Ana je šetala gradom i, sudeći po fotografijama, bila u neposrednoj blizini restorana koje su teroristi nedugo potom napali.

- Ana je dobro. Oseća veliku tugu i saoseća s porodicama žrtava - rekao je Gavin Versi, njen menadžer za odnose s javnošću.

Na Tviteru se oglasila i Ana.

- Moje misli i molitve su uz sve pogođene u ovoj tragediji u Parizu - napisala je Ivanovićeva.

Reagovanja

Novak Đoković: Molim se za žrtve

Najbolji svetski teniser Novak Đoković danas počinje učešće na završnom mastersu u Londonu, gde brani titulu iz prošle godine, ali uoči meča protiv Keja Nišikorija njegove misli nisu usmerene ka sportu, već ka žrtvama terorističkog napada u Parizu.

- Šokiran, tužan, prestravljen, bez reči. Molim se za porodice i žrtve - napisao je Đoković na Tviteru.

Goran Paskaljević: Francuzi će se izboriti s problemom

Reditelj Goran Paskaljević juče je otputovao za Pariz:

- Došao sam samo na pet dana. Žena je tamo i dobro je. Život ide dalje. Oni zatvaraju granicu i biće stroga kontrola izlazaka. Neprijatelj je unutra. Koliko sam čuo od supruge, identifikovali su napadače. Rođeni su u Francuskoj. Do sada nije bilo napada samoubica. To je ono što zastrašuje. Francuzi umeju da se odupru tome i nisu paničari. Nema razloga za brigu da će se slični napadi dogoditi u Beogradu.

Goran Bregović: Oka nije sklopio

Goran Bregović nije oka sklopio jer je pratio dešavanja u Parizu, gde žive njegove ćerke i supruga Dženana. Bregu su loše vesti zatekle u Beogradu, a njegova porodica je dobro, kao i mnogobrojni prijatelji koji su u glavnom gradu Francuske. Stan porodice Bregović nalazi se u blizini dvorane u kojoj se dogodio napad.

KURIR VAM POKLANJA VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Čelična ruka u svilenoj rukavici

Svake nedelje Kurir vam poklanja najbolji magazin o astrologiji

Ne kaže se bez razloga – druge ne možeš da promeniš, ne možeš da promeniš okolnosti koje te

okružuju, ali uvek možeš da promeniš sebe.

Iskoristite prilike koje ova  sedmica  nudi – promenite pravac razmišljanja i posmatrajte kako stvari dolaze na svoje mesto. Vi to možete!

Autor: Miloš Bjelinić,Aleksandar Radonić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KURIR VAM POKLANJA VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Čelična ruka u svilenoj rukavici

Izvor: Kurir, 15.Nov.2015

Svake nedelje Kurir vam poklanja najbolji magazin o astrologiji...Ne kaže se bez razloga – druge ne možeš da promeniš, ne možeš da promeniš okolnosti koje te okružuju, ali uvek možeš da promeniš sebe...Iskoristite prilike koje ova  sedmica  nudi – promenite pravac razmišljanja i posmatrajte...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.