SPEKTAKULARNA PLJAČKA u ČUVENOM HOTELU: Sekirom razbili izlog zlatare, gosti se sakrili u PODRUM (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Jan.2018, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKULARNA PLJAČKA u ČUVENOM HOTELU: Sekirom razbili izlog zlatare, gosti se sakrili u PODRUM (FOTO, VIDEO)

Naoružani pljačkaši opljačkali su čuveni hotel "Ric" u Parizu i odneli robu vrednu četiri miliona evra.

Kako navode francuski mediji, petorica muškaraca sinoć su sekirom razbila prozor prodavnice u hotelu, oko 18 sati po lokalnom vremenu.

Prema pisanju pojedinih medija, pljačkaši su imali skijaške maske i sportska odela, i nakit su iz razbijenih izloga ubacivali u vreće.

Foto: Clement Lanot via AP

"Prestrašeni gosti su se sakrili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u podrum. Neki su pomislili da je u pitanju teroristički napad, ali postalo je jasno da je pljačka u pitanju, kada su lopovi uhapšeni na licu mesta. Dok su pljačkaši pokušavali da pobegnu, policija je trojicu oborila na zemlju, dok su druga dvojica pobegla na mopedu", kaže izvor iz hotela.

Policija je saopštila da su trojica pljačkaša uhapšena, dok su dvojica još uvek u bekstvu, prenosi BBC.

Three arrested, two at large following armed robbery at the Ritz Hotel in Paris; no one injured, police say. https://t.co/Z2hZlr5wKk pic.twitter.com/vEvMzvSRBt

Nije poznato da li je išta od ukradene robe čija se vrednost procenjuje na četiri miliona evra, pronađeno.

U pljački niko nije ozbiljno povređen, ali kako navode pojedini mediji, jednoj ženi je pružena pomoć nakon što je pala na zemlju.

Armed robbers have stolen jewellery worth millions from the Ritz hotel in Paris https://t.co/bI45jz2GFg pic.twitter.com/D5wf3T9Ktc

Luksuzni hotel Ric sa pet zvezdica smešten je prvom distriktu u Parizu na desnoj obali reke Sene, odmah pored zgrade ministarstva pravde. Hotel u svom sastavu ima šoping galeriju kod zadnjeg ulaza gde se nalazi pet prodavnica i 95 vitrina sa nakitom, satovima i luksuznom garderobom.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPEKTAKULARNA PLJAČKA u ČUVENOM HOTELU: Sekirom razbili izlog zlatare, gosti se sakrili u PODRUM (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Jan.2018

Naoružani pljačkaši opljačkali su čuveni hotel "Ric" u Parizu i odneli robu vrednu četiri miliona evra...Kako navode francuski mediji, petorica muškaraca sinoć su sekirom razbila izlog zlatare u hotelu, oko 18 sati po lokalnom vremenu...Prema pisanju pojedinih medija, pljačkaši su imali skijaške...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.