ŠOK PRIZNANJE RODITELJA KRVNIKA IZ STRAZBURA! OTAC ZNAO DA MU JE SIN DŽIHADISTA: Nisam mogao da mu dokažem da je Islamska država zlo! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Dec.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PRIZNANJE RODITELJA KRVNIKA IZ STRAZBURA! OTAC ZNAO DA MU JE SIN DŽIHADISTA: Nisam mogao da mu dokažem da je Islamska država zlo! (VIDEO)

PARIZ - Otac Šerifa Šekata, koji je u utorak izveo napad u blizini Božićnog vašara u Strazburu, kaže da je njegov sin podržavao stavove terorističke organizacije Islamska država (ID).
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Govorio sam mu da je Islamska država zlo": Progovorio otac monstruma iz Strazbura

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018

Otac Šerifa Šekata, koji je u utorak izveo napad u blizini Božićnog vašara u Strazburu, kaže da je njegov sin podržavao stavove terorističke organizacije Islamska država (ID)...Abdelkrim Šekat, Francuz alžirskog porekla, rekao je da je svog sina Šerifa video tri dana uoči napada, ali da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.