SKANDAL U BRISELU Vojnici i dve policajke orgijali tokom blokade grada zbog terorista

Izvor: Blic, 30.Dec.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U BRISELU Vojnici i dve policajke orgijali tokom blokade grada zbog terorista

Belgijska policija pokrenula je internu istragu o tvrdnjama da su vojnici i policajci u novembru održavali orgije dok su njihove kolege tragale za osumnjičenim teroristima u Briselu.

Dve policajke i osam vojnika navodno su učestvovali u seksualnoj zabavi u policijskoj stanici u briselskom naselju Ganshoren.

Brisel je bio blokiran zbog bojazni da bi grad mogao biti na meti sličnog napada kao u Parizu 13. novembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada je ubijeno 130 osoba.

Vojnici su proveli dve sedmice u policijskoj stanici tokom operacije u Briselu.

- Po odlasku vojnika, organizovana je zabava kao zahvalnica policiji. Pokrenuta je istraga o tome šta se tačno dešavalo na toj zabavi - rekao je portparol policije Johan Berkmans belgijskom listi "Dernije".

Izveštaj o orgijama u policijskoj stanici objavio je dnevnik "Dernije or".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.