SADA BI IMALA 15 GODINA, ALI JE NASTRADALA U KRVAVOM PIRU U RIBNIKARU: Porodica neutešna: Tebe nema da ugasiš tvojih 15 svećica

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 20:24

SADA BI IMALA 15 GODINA, ALI JE NASTRADALA U KRVAVOM PIRU U RIBNIKARU: Porodica neutešna: "Tebe nema da ugasiš tvojih 15 svećica"

Mama je zahvalila svima na zajedničkom obeležavanju ''nebeskog rođendana'' i na prilozima umesto cveća, za izradu freske u crkvi Sv. Sava u Parizu.

Na Novom bežanijskom groblju danas je obeležen petnaesti rođendan učenice OŠ "Vladislav Ribnikar", ubijene u masakru 3. maja. U prisustvu porodice, drugara iz razreda, njene sestre i brata, nastavnika, roditelja ubijenih drugara, sestara ubijenog čuvara, prijatelja iz Francuske i Srbije, služen je pomen. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mlađa sestra pročitala je poruku porodice:

- Sestro naša, kada si se rodila, našoj sreći nije bilo kraja. Čuvali smo te i pazili kao zenicu oka. Danas bi trebalo da bude tvoj 15-ti rođendan i tvoja baka je kao i i svake godine napravila tortu, ali srećo naša, tebe nema da ugasiš tvojih 15 svećica, ali verujemo da ćeš tamo negde slaviti sa tvojim drugarima. Nama, tvojoj porodici, danas je najteži dan. Život bez tebe je tužan i težak. Volimo te, živećeš sa nama dok smo mi živi. Tvoja baka i tvoj deka. Neka te anđeli čuvaju lepoto naša.

Mama je zahvalila svima na zajedničkom obeležavanju ''nebeskog rođendana'' i na prilozima umesto cveća, za izradu freske u crkvi Sv. Sava u Parizu, saopštio je glavni i odgovorni urednik portala ''javniservis.net'', koji je u stalnom kontaktu sa porodicama ubijene i povređene dece.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.