Ruskinja koja će vas oduševiti: Kad vidite kako se oblači, iskopiraćete je odmah (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinja koja će vas oduševiti: Kad vidite kako se oblači, iskopiraćete je odmah (FOTO)

Njen stil nam može poslužit kao inspiracija za razne prilike

Rođena u Rusiji, ali odrasla u Hamburgu, Xenia od nedavno živi u Parizu. Na nekim listama po zaradi pretekla je čak i Caro Daur (još jednu superblogerku iz Nemačke), a redovno je svrstavaju i među Top 5 svetskih influencerki.

Xenia je započela svoj blog još 2015. godine, bez ikakvih velikih očekivanja. Zapravo, čak nije potpisivala ni svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prezime. Pseudonim joj je bio Xenia Van der Woodsen- (pogađate odakle je „pozajmila“ prezime), jer nije htela osramotiti oca koji se bavio ozbiljnim poslom (bankar), tim svojim, u to joj se vreme činilo, neozbiljnim hobijem.

Dakako da se danas hobi pretvorio u vrlo unosan biznis, Xeniu na Instagramu prati više od milion followera, redovno posećuje nedelje mode i glamurozne destinacije, i sarađuje sa top brendovima.

Espressi runs

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 20, 2019 at 3:23am PDT

On my way to @therow this morning

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 9, 2019 at 11:19am PDT

Sunday look ☺️

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 15, 2019 at 5:25am PDT

Garçon Xenia

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 23, 2019 at 11:22am PDT

Golden times for @maxmara today. #MFW2019 shot by @iulia_matei ✨

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 19, 2019 at 11:46am PDT

Sunshine you are my sunshine @lanvinofficial

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 30, 2019 at 8:03am PDT

Closing Paris fashion week with a golden moment for tonight’s #BOF500 gala... anzeige @netaporter #ad #THENETSET #IncredibleShoes ✨

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 30, 2019 at 11:51am PDT

Simpatičnom "down to earth" ličnošću koja se prepoznaje na fotografijama, ali i naravno odličnim stilom

Xenia zna prepoznati koji su to IT komadi, među prvima je počela nositi Botteginu „pouch“ torbu ( koja joj je i danas jedna od najdražih, često je vidimo na njenom feedu), ove sezone voli čizme preko kolena, ne boji se isprobati najnovije trendove, koje uvek nosi na poseban način.

Jedan dan od glave do pete u crnom „Matrix„ looku, drugi dan ozbiljna u sakou koji odaje bussines look, a treći ultraseksi u visokim čizmama i mini haljini, Xenia nam može poslužiti kao stilska inspiracija za razne prilike i raspoloženja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.