Rune neumoljiv protiv Argentinca – Danac silovito do 4. kola RG

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 15:14

Rune neumoljiv protiv Argentinca – Danac silovito do 4. kola RG

Jedan od favorita za najviši plasman u Parizu lako izašao na kraj protiv Oliveire i probio se u narednu rundu.

Holger Rune je demonstrirao sav svoj raskošan talenat, svoju moć i britkost, artikulisao ih kroz dominaciju protiv Đenara Alberta Olivierija u tri seta - 6:4, 6:1 i 6:3.

Sav posao 20-godišnji Danac završio je za okruglo dva sata igre.

U narednom kolu Rune će na boljeg iz meča Serundolo (Argentina) - Fric (SAD).

I ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rune je potvrdio epitet nadolazeće zvezde svetskog tenisa - mada zapravo za njega bi trebalo da prestane da se govori u budućem vremenu,

Njegovo vreme je došlo.

Svu snagu i raznovrsnost igre energičnog Danca na svojoj koži osetio je Olivieri koji nije imao rešenje za konstantno dobru igru rivala. Nije bilo trzavica kod Runea, kako je vreme odmicalo tako je i nivo njegove igre bio sve viši - u svakom trenutku samo se on pitao za ishod danas.

Podsetimo, Rune se nalazi u drugoj polovini "kostura" od one gde je Novak Đoković i definitivno je da u tom delu žreba, sa ovakvom formom i igrama, važi za najvećeg favorita da dođe do samog kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.