Ronaldo srećan u Juventusu, ostaje do 2022.

Izvor: RTS, 25.Apr.2020, 17:17

Ronaldo srećan u Juventusu, ostaje do 2022.

Tokom pauze zbog koronavirusa mediji su selili Kristijana Ronalda iz Juventusa. Ipak, on je srećan u Juventusu i sigurno ostaje do kraja ugovora 2022. godine.
Mediji su prvo Ronalda povezivali sa selidbom u Pariz, u PSŽ, posle toga Portugalac je bio prebacivan u američku MLS ligu. Ispostavilo se da ništa od toga nije tačno, navodi italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tutosport.

Kako navodi italijanski portal, Ronaldo je srećan u Juventusu i namerava da ostane do kraja ugovora. Portugalac je u "staru damu" stigao 2018. godine i potpisao ugovor na četiri godine i planira da ga ispuni od kraja.
Kada mu istekne uvor sa Juventusom - 2022. godine, Kristijano će imati 38 godina. Sigurno će još biti željan da igra fudbal, i tada bi smo mogli da očekujemo da ode u MLS ligu. Još nešto više od dve sezone uživaćem u njegovim potezima širom Evrope, a za kasnije sve zavisi od njega.
Tokom ove sezone, Ronaldo je odigrao 32 utakmice za Juventus i postigao 25 golova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.