Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rohani doputovao u Francusku

Iranski predsjednik Hasan Rohani stigao je danas u Francusku gdje je posljednji put neki iranski lider boravio prije 17 godina.

Rohani je u okviru evropske turneje u Pariz stigao iz Italije, gde je iranska delegacija postigla poslovne sporazume vrijedne milijarde eura.

U Francuskoj će Rohanija ugostiti predsjednik Fransoa Oland.

U Parizu će održati govor o vanjskoj politici i sastati sa šefovima francuskih kompanija koje se nadaju obnovi nekada unosnih dogovora s Iranom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rohani stigao u Francusku

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2016

Iranski predsednik Hasan Rohani stigao je danas u Francusku gde je poslednji put neki iranski lider boravio pre 17 godina...Rohani je u okviru evropske turneje u Pariz stigao iz Italije, gde je iranska delegacija postigla poslovne sporazume vredne milijarde evra...Boravak u Italiji obeležio je incident...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.