Ristić: Sedam srpskih državljana i dalje u bolnici

Izvor: Akter, 16.Nov.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić: Sedam srpskih državljana i dalje u bolnici

Ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić izjavio je danas da nema novih podataka o broju povredjenih u terorističkim napadima u Parizu i da je sedam državljana Srbije i dalje u bolnici

"Nema novih informacija. Sedam naših gradjana je i dalje u bolnici", rekao je Ristić agenciji Beta.

Oni su, kako je ambasador juče izjavio, teško povređeni i smešteni u četiri pariske bolnice, kao i da su operisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i da se uspešno oporavljaju.

U terorističkim napadima u Parizu, koji su se dogodili u petak, 13. novembra u večernjim časovima, ubijene su 32 osobe, a više od 350 je povredjeno.

Odgovornost za napade preuzela je Islamska država.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ristić: Sedam srpskih državljana i dalje u bolnici

Izvor: Blic, 16.Nov.2015

Ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić izjavio je danas da nema novih podataka o broju povredjenih u terorističkim napadima u Parizu i da je sedam državljana Srbije i dalje u bolnici..."Nema novih informacija. Sedam naših građana je i dalje u bolnici", rekao je Ristić agenciji Beta...Oni su,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.