Referendum u Barseloni, ništa od Nejmara?!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Referendum" u Barseloni, ništa od Nejmara?!

Brazilac je ostavio previše ožiljaka za povratak.

Transfer-leto iza nas je između ostalog obeležila i saga oko povratka Brazilca na "Kamp Nou". Može se reći da se Nejmar pokajao kada je 2017. godine odabrao da pređe u francuski PSŽ. Ima odlične statističke parametre u Parizu, kada igra - što je retko, ali deluje da je čak i katarskim vlasnicima dojadilo da saniraju ispade njihovog ponajboljeg igrača.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Mbape je "pokrio" odustvo Brazilca i imao jednu od najboljih sezona, ali pitanje je koliko će se odlični Francuz zadržati u prestonici svoje zemlje. Čak je i sam par puta izjavio da razmišlja o transferu, deluje da tim iz Pariza ne može da ispuni njegove takmičarske ambicije, pre svega misleći na uzbudljivo prvenstvo i konkurentnost u Ligi šampiona.

Prema pisanju katalonskih medija, među čelnicima Barselone je održan referndum. Pitanje je bilo da li su za povratak Nejmara, velika većina je odgovorila negativno i to iz nekoliko razloga. Prvi je naravno rastanak sa Brazilcem pre dve sezone koji je bio sve samo ne prijateljski, slede sve učestalije povrede Nejmara a tu je i socijalni aspekt koji Nej donosi sa sobom, to jest zna da podeli svlačionicu.

Tako da je Bartomeu preglasan po pitanju narednog transfer poteza, sada se priča o trci sa Real Madridom oko akvizicije Mbapea. Francuz više odgovora za poziciji 'devet' koja se otvara zbog Suarezovih godina, mlađi je, postiže više golova i odličan je za timski dih što igra veliku ulogu u odlukama direktora kluba sa "Nou Kampa".

Ostaje da se vidi dalji razvoj događaja, ali deluje da je Nejmar sam sebi 'iskopao rupu' svojim ponašanjem.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.