Rajola odvodi biser Barselone u Pariz?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola odvodi biser Barselone u Pariz?

Francuski klub nije u dobrim odnosima sa Kataloncima zbog Nejmara.

Još uvek se nastavlja saga o Brazilcu, deluje da je ovoga leta njegovo nezadovoljstvo eruptiralo, Nejmar je rešen da posle samo dve godine provedene u redovima šampiona Francuske napusti Pariz.

Spekuliše se da njegov otac a i sam igrač preferijaju transfer nazad kod Mesija i drugova, ali to je još uvek na dugačkom štapu. Veoma je verovatno da bi za odlazak Neja, Parižani zahtevali novo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rušenje rekorda kada su transfer u pitanju. Za sada ga drži njihova desetka sa 222 miliona evra uloženih u njega pre dve sezone.

Međutim, PSŽ ne posmatra mirno nastalu situaciju, danas su u Parizu viđeni Mino Rajola i šesnaestogodišnji Ćavi Simons!

Mladi Holanđanin je budućnost Barselone, ali je danas prenešeno da se on već nalazi sa svojim agentom u prostorijama kluba iz Pariza. Ćavi Simons je prava zvezde mladih naraštaja, na svojim profilima poput Instagrama ili Tvitera broji i preko milion pratilaca.

Danas se oprostio od svoje Barselone, videćemo da li je mladi Holanđanin doneo pravi potez, ali nema sumnje da je ovo nizak udarac čelnika Pariz Sen Žermena.

Thank you, @FCBarcelona!

Força Barça! 🔴🔵 pic.twitter.com/p2fBAV11Cm

— Xavi Simons (@xavisimons) July 23, 2019
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.