Rajola ništa ne čeka, samo spakuje igrača na avion i pravac kod Murinja

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola ništa ne čeka, samo spakuje igrača na avion i pravac kod Murinja

Blez Matuidi jutros navodno pregovarao u Engleskoj sa Mančester Junajtedom

Da li je Blez Matuidi na izlaznim vratima Pariza?

Danima već od dolaska Unaja Emerija može se čuti kako francuski reprezentativac nije u planovima španskog stručnjaka za narednu sezonu. Ne ide sjajnom vezisti u prilog ni podatak da je u Grad svetlosti juče zvanično stigao i konkurent Poljak Gžegož Krihovjak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , pa je jasno da Matuidi može da traži sebi novu sredinu.

I čini se da nije dugo čekao. Prema navodima iz Francuske, već jutros je privatnim avionom odleteo u Englesku kako bi se sreo sa predstavnicima Mančester Junajteda i razgovarao oko transfera na Old Traford. Matuidi je, navodno, jutros dobio slobodno, ali uz obavezu da se do 17 časova vrati u kamp reprezentacije kako bi prisustvovao večerašnjem treningu.

Žoze Murinjo je, prema istim informacijama, veliki poštovalac kvaliteta 29-godišnjeg veziste, mada pojedini francuski mediji podsećaju da je glavni faktor u priči oko Junajteda agent fudbalera Mino Rajola koji je posle dovođenja Zlatana Ibrahimovića postao "tata" na Ostrvu.

“Jesam pod ugovorom sa Pari Sen Žermenom, ali nikada ne znate šta jutro nosi sa sobom”, izjavio je Matuidi za Parizijen.  

Iako dolazak Krihovjaka ne mora automatski da znači da Matuidija ne žele više na Parku prinčeva, lako može da se desi da kod fudbalera proradi ego pa da vremenom dođe do problema unutar tima.

Zato će uz pomoć Rajole, sjajni vezista Galskih petlova razmotriti poziv Crvenih đavola, mada se spominje da su osim njih još i Liverpul i Čelsi zainteresovani za fudbalera rođenog u Tuluzu. Za sada se ne licitira sa cifrom oko obeštećenja koje sleduje Pari Sen Žermenu, ali je jasno da je ono obavezno jer igrač ima još dve godine ugovora sa Svecima.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.