Rafin cilj je Pariz, sve ostalo je bonus

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 16:22

"Rafin cilj je Pariz, sve ostalo je bonus"

Rafael Nadal je zabrionuo svoje navijače uoči početka Australijan opena.

Posle poraza od Džordana Tompsona u četvrtfinalu turnira u Brizbejnu, Španac je priznao da je ponovo osetio bol u predelu operisnog kuka.

Iako se nada da nije u pitanju ista povreda zbog koje ga dugo nije bilo na terenu, ostaje da se vidi kako će se osećati narednih dana, pred prvi grend slem sezone u Melburnu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Džimi Konors, nekadašnji broj jedan, u podkastu "Prednost Konors", osvrnuo se na situaciju u kojoj je Nadal po povratku na teren.

"Rafael Nadal se trudi da postigne rezultat na Rolan Garosu, sve pre toga je čist bonus za njega. Šta god da je, Australijan open, Vimbldon, koji je posle, ili Monte Karlo, Nadal gleda da pobedi u Parizu", rekao je Konors.

Po njemu, biće interesantno videti kako će osvajač 22 grend slem titule odgovoriti na izazov koji predstavljaju mladi igrači poput Janika Sinera, Karlosa Alkarasa i drugih.

"Biće interesantno videti kako će ti mladići, Alkaras, Zverev, Cicipas i ostali gledati na njega po povratku", dodao je.

Amerikanac kaže da je jasno da će glavni cilj biti usmeren na to da bude spreman za mečeve na šljaci.

"Ako bude imao uspeha u Australiji, ili u Monte Karlu na šljaci, možda Majamiju, njegov cilj je opet Frenč open. Ako ga osvoji još jednom, koliko će to biti, 47. put? Rekord koji neće biti oboren", našalio se Konors.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.