Rafa će igrati u Parizu jedino ako je sto odsto spreman

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 21:10

"Rafa će igrati u Parizu jedino ako je sto odsto spreman"

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, uveren je da on i dalje ima šanse da nastupi na Rolan Garosu i osvoji ga.

On je u razgovoru za Radio Monte Karlo izrazio nadu da će se teniser sa Majorke oporaviti do početka drugog grend slema sezone.

"Razgovarao sam sa njim u subotu. Vratiće se jedino ako je u dobroj kondiciji, na sto odsto. U suprotnom, zna da neće biti dobro za njega. Australijan open je igrao a da nije bio na vrhuncu. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mu je želja da ima dobar osećaj dok igra", kaže Toni.

On je dodao da treba biti strpljiv sa ovom povredom i da ne bi trebalo žuriti sa povratkom na teren.

"Rekao je da želi da dođe na Rolan Garos sa gomilom samopouzdanja i u dobroj kondiciji. Za sada, moraćemo da sačekamo. Ipak, i dalje mu je u glavi to da pokuša da tamo pobedi još jednom", zaključio je iskusni stručnjak.

Inače, Nadala nismo videli na terenu puna tri meseca, od Australijan opena.

Neće ga biti ni naredne nedelje u Madridu, a ako propusti sezonu na šljaci i ne bude branio pehar u Parizu, ispašće van sto najboljih na svetskoj listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.