RG: Enan pobedila i Šarapovu

Izvor: Sportal.rs, 30.Maj.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Enan pobedila i Šarapovu

Četvorostruka pobednica Rolan Garosa, Žastin Enan, nezadrživo hita ka još jednoj tituli u Parizu. U derbiju četvrte runde Belgijanka je, posle 130 minuta igre, pobedila Ruskinju Mariju Šarapovu u tri seta, rezultatom 6-2, 3-6, 6-3, i za plasman u četvrfinale boriće se sa Australijankom Samantom Stosur.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Enan, Dementijeva i Skijavone u osmini finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2010

PARIZ -..Belgijska teniserka Žastin Enan plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske pošto je danas u Parizu pobedila Ruskinju Mariju Šarapovu sa 2:1 u setovima (6:2, 3:6, 6:3)...Duel dve teniserke koje su svojevremeno bile prve na WTA listi je počeo juče, ali je prekinut zbog mraka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.