REČ JE O VELIKIM PARAMA U PARIZU: Narod zgrožen čime se Filip bavi u Francuskoj - Aleks u očaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 18:39

REČ JE O VELIKIM PARAMA U PARIZU: Narod zgrožen čime se Filip bavi u Francuskoj - Aleks u očaju

Nema mere.

Filip Car je otputovao sa Aleksandrom Nikolić u Pariz, gde kako sada tvrde, uživaju u gradu svetlosti.

Ipak, tamo nisu otišli mirno i srećni jer su ih novinari na aerodromu Nikola Tesla uhvatili u trenutku kada je Car vikao na svoju devojku.

Ipak, obožavaoci su počeli da sumnjaju da Car zaista uživa u gradu svetlosti jer ne odustaje od svoje Tiktok karijere, te i na odmoru moli svoje fanove da mu šalju giftove. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Filip Car očigledno želi da zaradi novce dok je u Parizu, te koristi svaki slobodan trenutak da bude na mreži, a ne sa svojom devojkom.

Gledaocima Zadruge po grupama ništa nije jasno, te su krenuli da osuđuju Cara.

"Zamisli odeš u Pariz koji su ti nepismene babe platile i ti umesto da uživaš sa svojom dragom ti i dalje prosiš po tt. Njihov nivo je Etno selo" - napisao je prvi.

"Toliko koliko mu je zabavno tamo sa verenicom... inače prozivao druge za Tik Tok, a sad se ni na putovanju ne moze suzdržati od prošnje" - dopisao je drugi.

"Našao novi posao, gotovo sa rijalitijem" - našalio se treći

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.