RADOVI U CENTRU: Počinje rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića

Izvor: Kurir, 10.Avg.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOVI U CENTRU: Počinje rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića

BEOGRAD - Radovi na rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića (ugao sa Knez Mihailovom) počeće danas i trajaće 120 dana.

Radove će obići gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradski menadžer Goran Vesić i glavni gradski urbanista Milutin Folić.

Plan je da u narednih pet godina kompletan centar grada, između Zelenog venca, Trga Republike, Pariske ulice i Braće Jugovića, postane pešačka zona.

Kako je ranije izjavio gradski menadžer, Ulica Vuka Karadžića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << postaće pešačka zona, a potom i Zmaj Jovina u delu kod pošte.

Vesić je najavio da će biti zatvoren ulaz u garažu sa Obilićevog venca i ulaziće se samo iz Ulice Maršala Birjuzova, a ta garaža sledeće godine dobiće novih 220 parking mesta. Početku radova, najavljeno je iz gradske uprave, prisustvovaće i sekretar Sekretarijata za saobraćaj Dušan Rafailović, direktor Agencije za investicije Luka Petrović, direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković, kao i direktori javnih preduzeća Grada Beograda zaduženih za rekonstrukciju ove ulice.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Centar Beograda pešačka zona - prvi radovi u Vuka Karadžića

Izvor: Beta Video, 10.Avg.2015

BEOGRAD - Rekonstrukcija centra grada počela je danas radovima u ulici Vuka Karadžiča koji će trajati narednih četiri meseca. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.