Pušteno još dvoje saradnika napadača iz Strazbura

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pušteno još dvoje saradnika napadača iz Strazbura

Pritvor je ukinut danas dvema osobama bliskim Šerifu Šekatu napadaču na Božićni vašaru Strazburu, a produžen je jednoj osobi iz njegovog okruženja, saopštilo je danas parisko tužilaštvo.

U Strazburu se danas okupile stotine ljudi na komemoraciji žrtvama napada izvršenog u utorak uveče,  u kome je ubijeno četvoro ljudi, jedna osoba je ostala u stanju moždane smrti a 11 je povređeno.

Šekat je ubijen tokom policijske potrage posle dva dana bekstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Komemoracija se održava danas na Trgu Kleber blizu čuvenog gradskog Božićnog vašara gde je napadač pucao na okupljene u utorak uveče.

U potrazi za Šekatom privedeno je sedam osoba. Sada je ostala još jedna osoba u pritvoru i nju danas ispituju službe za borbu protiv terorizma.

Četiri člana Šekatove porodice koji su privedeni pušteni su na slobodu juče. Reč je o Šekatovim roditeljima i dvojici braće.

Danas je ukinut pritvor za još dvoje privedenih "u nedostatku inkriminišućih elemenata" u ovoj fazi, saopštilo je tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.