Pucnji i panika kod katedrale Notr dam

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnji i panika kod katedrale Notr dam

Policija u Parizu je izdala upozorenje da građani i turisti ne prilaze katedrali Notr dam, nakon izveštaja o pucnjevima u njenoj blizini i panici nakon toga.

Policija je napadača ranila kada je pokušao čekićem da napadne policajca kod te katedrale. Celo područje oko katedrale je zatvoreno.

Ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerar Kolomb izjavio je da je napadač pre napada viknuo "Ovo je za Siriju". Kolomb je rekao i da je u ličnim dokumentima napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pisalo da je student iz Alžira.

"Situacija je pod kontrolom, jedan policajac je lakše povređen, napadač je neutralisan i prebačen u bolnicu", objavila je policija na Tviteru.

Francuska se nalazi u vanrednom stanju još od napada džihadista 2015. kada je ubijeno 130 ljudi.

Autor: BBC, Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.