Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 16:39

Publika pozdravlja šampione: Generalna proba za Novosađane na jakom turniru u Spensu

Na Memorijalu velikana će od petka do nedelje učestvovati Vojvodina, PAOK, Fridrihshafen i Pariz Volej

Bliži se početak nove klupske sezone u Srbiji. Novosađani će uskoro krenuti u odbranu titule, a pre toga će imati generalnu probu na veoma jakom turniru na domaćem terenu. U maloj sali Spensa od petka do nedelje igra se Memorijal velikana, na kome će biti dozvoljeno prisustvo publike. Uz domaćina Vojvodinu, učestvovaće nemački Fridrihshafen, francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pariz Volej i grčki PAOK.

Izabranici Slobodana Kovača će u petak od 19 časova igrati protiv Pariz Voleja, u subotu u isto vreme protiv PAOK-a, a u nedelju od 13.30 sastaće se sa učenikom Lige šampiona Fridrihshafenom. Tribine će posle dugo vremena biti otvorene za publiku, ulaznice će za dupli program po danu koštati 100 dinara, a sav prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Tokom prethodnog vikenda Vojvodina je učestvovala na pripremnom turniru u Rumuniji. Trener je isprobao sve igrače, a zabeležene su dve pobede i jedan poraz.

Zadovoljan sam našim igrama na ovom turniru. Prvog dana je bilo veoma slabije i ispod onoga što sam ja zamislio kako treba da igramo. No, reakcija posle toga protiv Arkade je bila dobra“, rekao je za klupski sajt Slobodan Kovač. „U trećoj utakmici smo videli i koliko oni najmlađi mogu da pruže sada i koliko treba da napreduju. Ukupno gledano, ima dobrih stvari, ali ima i onih na kojima treba da radimo. Sve u svemu mogu biti zadovoljan i jedva čekam naš memorijal“.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.