Pronadjeni ostaci aviona, nema preživelih

Izvor: Beta, 25.Jul.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjeni ostaci aviona, nema preživelih

PARIZ, 25. jula 2014. (Beta-AP) - Ostaci aviona Er Alžir (Air Algeria), koji je nestao u četvrtak iznad Malija sa 116 ljudi, pronadjen je u toj afričkoj zemlji, objavljeno je na sajtu francuskog predsednika Fransoa Olanda.

U poruci u petak se navodi da su ostaci jasno identifikovani i da je poslata jedinica francuske vojske da obezbedi mesto pada aviona.

Oland je kasnije u televizijskom obraćanju rekao da u nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nema preživelih i dodao da je nadjena crna kutija.

"Nažalost nema preževelih", rekao je francuski predsednik u kratkom televizijskom obraćanju.

On je dodao da je pronadjena "crna kutija" i da su je francuski vojnici, koji su obezbedili mesto nesreće, poslali u Gao.

Oland je rekao da će crna kutija biti pregledana u najkraćem mogućem roku.

Avion Er Alžira nestao je s radara manje od sata pošto je poleteo iz prestonice Burkine Faso ka Alžiru.

U avionu je bilo najviše francuskih državljana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.